Tečajevi.

Tečaj francuskog jezika - početni i napredni stupanj

Kroz Tečaj francuskog jezika mladima se želi pružiti prilika da nauče još jedan strani jezik. Francuski je izabran zbog suradnje Grada Novske i francuskog grada Le Touvet.

Edukacija o digitalnoj fotografiji

Fotografija je pokušaj predstavljanja dinamičnog trodimenzionalnog prostora, viđenog kroz objektiv. Zbog ograničenja tog postupka, gubitka treće dimenzije i pokreta, postoji mnoštvo stvari koje treba imati na umu.

Edukacija za vodiča u Parku prirode Lonjsko polje

Park prirode Lonjsko polje u stalnoj je potrazi za educiranim vodičima koji će moći posjetiteljima Parka prirode pružiti kvalitetno razgledavanje.

Tečaj talijanskog jezika - početni i napredni stupanj

Mladi svake godine odlaze na sezonu na Jadran u potrazi za zaradom preko ljeta gdje su većinom Talijanski turisti. Svladavši Talijanski jezik mladima će na sezoni imati bolju priliku za dobivanjem bolje plaćenog posla.

Likovna radionica “Ne znaš crtati? Nije točno!”

Polaznici će se upoznati s tehnikom slikanja pastelom, akvarelom, uljem ili akrilom i usavršiti se u kombiniranim slikarskim tehnikama.

Tečaj za grafički dizajn

Grafički dizajn je vrsta primijenjene umjetnosti koja najčešće uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije, fotografije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja, uvjeravanja ili educiranja.

Tečaj plesa

Ples prati čovjeka od pamtivijeka, a još i crteži u spiljama pokazuju čovjeka kako pleše. U svojim počecima, ples je bio motorička reakcija na određene emocije, na pojačano veselje, strah, žalost, ljubav ili mržnju.