Tvrtka “MMM Vukelić” Brestača – izradili moderni namještaj za Centar za mlade Novska

U suradnji s Loft studijem, tvrtka MMM „Vukelić“ iz Brestače izradila je namještaj za interijer Centra za mlade Novska. Tvrtka MMM „Vukelić“ ubraja se među najuspješnija hrvatska poduzeća u sektoru obrade i proizvoda od drveta.

Centar za mlade otvoren je krajem prošle godine, a uređene prostorije smještene su u Gradskoj sportskoj dvorani. Prostor kojim se koriste mladi za njihove projekte na korištenje su predali Nada Zrinušić, pomoćnica ministrice za međunarodne poslove i programe, državna tajnica Margareta Mađerić i Marin Piletić, gradonačelnik. Za ovaj projekt novljanskog Atletskog kluba “NoGA”, uz potporu grada, s 1,2 milijuna kuna sredstva osiguranih iz Europskog socijalnog fonda i Državnog proračuna, za provedbu projekta zaposlene su i dvije mlade osobe.

Kao što je rečeno interijer Centra za mlade Novska oplemenjen je namještajem koji je izrađen u tvrtki MMM Vukelić u Brestači, za proizvodnju rezane građe, elemenata, furnira, lijepljenih ploča, klasičnog parketa, seljačkog poda, furniranih i masivnih vrata, vanjske stolarije te komadnog namještaja po narudžbi.

Kako bi postigli živahni mladenački izgled prostora u izradi elemenata u MMM Vukelić kombinirali su kontrast crnog, sivog i žutog iverala.

O opremanju prostora kažu:

„Šarmantan mladenački prostor funkcionalno je podijeljen na dnevni boravak, igraonicu i ured. Izradili smo namještaj od kvalitetnog iverala pastelnih boja. Kako bismo postigli živahni mladenački izgled kombinirali smo kontrast crnog, sivog i žutog iverala. Police, ormari, stolovi i šank odlično su se uklopili sa retro vintage foteljama. Namješteni interijer odiše razigranim šarenim tonovima namijenjenim mladima posjetiteljima Centra“.

Tvrtka MMM Vukelić s radom je započela prije 27 godina. Vlasnik Marijan Vukelić napominje kako im je “primarna proizvodnja obrade drveta u funkciji finalne proizvodnje, od rezane građe, furnira, klasičnog parketa i seljačkog poda, masivnih vrata i stolarije te komadnog namještaja po narudžbi“.

Osim prodaje na domaćem tržištu, najvećim dijelom, s 80 posto proizvoda orijentirani su na zemlje Europske unije, kao i na zemlje CEFTE. Proteklih godina postigli su veliki razvoj u proizvodnom kao i tehnološkom smislu te zapošljavanju u proizvodnji.

Nagrađivani za kvalitetu proizvoda i uspješnost u poduzetništvu

Potvrđuju to i certifikati za kvalitetu, priznanja i više „Zlatnih kuna“i plaketa Hrvatske gospodarske komore. Četvrtu Zlatnu kunu u kategoriji najuspješnijeg srednjeg trgovačkog društva, tvrtki je dodijeljena u rujnu prošle godine u Sisku, za “najuspješnije trgovačko društvo u Sisačko moslavačkoj županiji“.

– Priznanje Grada Novske za doprinos u razvitku gospodarstva i zapošljavanju 2001. god.
– Priznanje za jednog od najuspješnijih poduzetnika u drvnome sektoru 2001. god – ZAPI Zlatna Knjiga najuspješnijih poduzetnika.
– Zlatna plaketa HVIDR-e RH
– Priznanje Poslovna.hr za poduzetničku uspješnost 2009. god.
– Dobitnik 4 prestižne nagrade HGK i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta “Zlatna Kuna”.
– Plaketa najboljeg izvoznika u 2015. godini od strane Ministarstva gospodarstva.
– Povelja Šumarskog fakulteta u Zagrebu za doprinos u razvoju i promicanje drvnotehnološke struke u RH 2016.
– Priznanje na razini županije za višegodišnje poslovanje (25 godina) Sisačko-Moslavačke županije.

Osim proizvodnih pogona u Drvnom centru u Brestači, Zagrebačka 93, u izložbeno prodajnom prostoru nude prezentaciju finalnih proizvoda, prodaju istih, uz sve potrebne prateće materijale.